"Egy álmom vált valóra azzal, hogy mások álmát segíthetem valóra váltani!"
Weboldal alcíme
"Egy álmom vált valóra azzal, hogy mások álmát segíthetem valóra váltani!"
Weboldal alcíme
"Egy álmom vált valóra azzal, hogy mások álmát segíthetem valóra váltani!"
Weboldal alcíme
SZOLGÁLTATÁSAINK
Lorem ipsum
"Egy álmom vált valóra azzal, hogy mások álmát segíthetem valóra váltani!"
Weboldal alcímeHelyszín

Vannak helyszínek, amelyeket akár két évre előre is le kell foglalni! Ha olyan helyszínt választotok, amit egy bizonyos napon mindenképp szeretnétek megkapni, akkor érdemes jó előre gondolkodni. Ha viszont rugalmasak vagytok a dátumot illetően, sokkal több lehetőség közül válaszhattok. Mi ezeket a lehetőségeket sorakoztatjuk fel számotokra, hogy elképzelésetekhez, igényeitekhez és álmaitokhoz a leginkább megfelelőt találjuk meg. 


Dekoráció 

Nagyvárosi, rusztikus, bohém, tengerész, elegáns? A dekoráció az egyik legmeghatározóbb elem egy esküvőn, mely tükrözi a Ti stílusotokat és megteremti a Nagy Nap hangulatát. Stílusotoknak legmegfelelőbb szolgáltatókat ajánljuk. számotokra. Az első személyes találkozótól kezdve minden szükséges egyeztetés, megbeszélés és ötletelés alatt Veletek vagyunk és a dekoratőrrel együtt dolgozzuk ki az igényeiteknek megfelelő dekort.


 Fotó, videó

L.M.Montgomery úgy tartja: "Semmi sem vész el igazán, amíg megtartjuk az emlékezetünkben."  A Nagy Napotok egyik legfontosabb, ám mégis "láthatatlan" résztvevői a fotós és videós szolgáltatók. Sok-sok éven át fogjátok nézegetni az esküvői felvételeket, ezért fontos, hogy úgy legyen megörökítve a Nagy Nap, ahogy ti szeretnétek. A legmeghatóbb és legszebb pillanatok megörökítőinek kiválasztásaban is segítségetekre vagyunk, csak profi megbízható szolgáltatókat ajánlunk számotokra!


 Ceremóniamester, vőfély

A Vőfély vagy a Ceremóniamester felel a jó hangulatért és azért, hogy az esküvőn minden simán menjen és ne legyen fennakadás a programokban. A vőfély rigmusokban, verses formában vezeti fel a vacsora fogásait a főbb programokat és a játékokat is. A Ceremóniamester a vőfély modern változata, szerepük szinte ugyanaz. a rigmusokat a vőfélybotot és a kalapot elhagyva a CM levezényli a programokat, irányítja a násznépet, bejelent minden fontos történést, hangulatot teremt és levezeti a játékokat. Bármelyiküket is válasszátok a nagy napotokra, ebben az esetben is a legfontosabb a szimpátia és a bizalom. Egy napra (vagy annál is tovább) a legjobb barátotok lesz! 


Dj, Zenekar 

Hangulatot teremt a dekoráció, a ceremóniamester vagy a vőfély, de ki szolgáltatja a talpalávalót? Zenekar vagy Dj? Vagy mindkettő? Érdemes nagy hangsúlyt fektetni a zenére és a zenét szolgáltató Dj vagy Zenekar kiválasztására. Az este hangulatát nagy mértékben határozza meg egy jól megválasztott zenész. Jelen esetben is a Ti stílusotok az egyik legfontosabb tényező, de érdemes figyelembe venn a násznép összetételét és korosztályát is. Ugye nem is olyan egyszerű? Segítünk a legjobb Dj és/vagy zenekar kiválasztásában és együtt ötletelünk a legmegfelelőbb zenei összeállításon. :)